Wijntje op het strand of aan het zwembad? Geen probleem met deze wijn uit blik!

2wine wijn aan het strand 2

De zomer van 2022 is officieel van start. Lange, zwoele zomeravonden aan het strand of het zwembad gaan we tegemoet. En daar hoort natuurlijk een lekker wijntje bij. Met deze wijn uit blik zeg je dag tegen gedoe met omvallende wijnglazen en zware flessen.

Misschien heb je binnenkort een vakantie geboekt of ga je een dagje genieten aan de Nederlandse kust. Of wie weet heb je het zwembad in je eigen achtertuin al opgezet. Deze wijnen in blik zijn perfect voor de komende, hete dagen. Ze zijn binnen no time koud (met dit trucje zelfs binnen 2 minuten) én ze zijn makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Wijnen aan het strand

Naast dat ze dus lekker handzaam zijn, hebben ze nog een geweldige functie. Een blikje zet je zorgeloos in het zand of gras. Veel beter dan een wiebelig wijnglas. Wijn in blik is dus niet alleen ideaal voor ín het water, ook als je ernaast ligt te zonnen op het strand is het een uitkomst. 

Witte wijn, brut of rosé?

Met drie verschillende opties, is er voor ieder wat wils. Ga jij voor de altijd-goede wit, feestelijke brut of de zomerse rosé? 

Lees ook: De perfecte rosé voor deze zomer.

Keep it cool

De grootste uitdaging bij wijn aan het strand of zwembad is natuurlijk de wijn koel houden. Niets zo vervelend als lauwe wijn op een warme zomerdag. Een koeltas of -box met een paar blikjes helpt. Leg er een paar koelelementen in, en je zal gedurende de dag van koude wijn kunnen genieten.

Dus haal de blikjes van 2Wine in huis, zodat je dit weekend nog een koud wijntje kunt nippen aan het strand.