Wijn drinken op Paaspop? Hier vind je 2Wine + winactie!

paaspop plattegrond 2wine

We mogen eindelijk weer uit ons dak gaan! Het festivalseizoen staat voor de deur. En we hebben goed nieuws voor je, want de blikjes van 2Wine zijn te scoren op het festival Paaspop, dat van 15 t/m 17 april plaatsvindt in Schijndel. 

Dansen op de tofste acts met in je hand een heerlijk blikje wijn van 2Wine. Hóe relaxed is dat? Dit weekend wordt het festivalseizoen afgetrapt met een klapper van een festival: Paaspop! En op drie plekken op het terrein kun je ons vinden. Ga jij voor een witte wijn, rosé of brut?

Handig en lekker!

Wijn uit blik in plaats van uit plastic glaasjes, is wel zo handig. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je wijn binnen no time op de grond ligt tijdens het dansen. Of dat er overal plastic glaasjes in de natuur belanden die, ook al worden ze netjes verzameld, ontzettend lastig te recyclen zijn. De blikjes van 2Wine zijn van aluminium gemaakt, wat 100% recyclebaar is. Zonder in te leveren op smaak! 

Over Paaspop

Paaspop Festival telt ruim 90.000 bezoekers en meer dan 200 toffe, (inter)nationale acts. Het festival wordt gehouden in het paasweekend van 15 april t/m 17 april in Schijndel, Noord-Brabant.

Plattegrond Paaspop: hier vind je 2Wine! + winactie!

2Wine vind je op drie punten op het festivalterrein:

1: De campingsupermarkt

2: De Oase

3: Het VIP-gedeelte bij Apollo

 

  

Geniet van het Paaspop-weekend! Zien we je daar? Oh, en deel op social media vooral jouw 2Wine-beleving op Paaspop met de hashtag #2wine. Of tag ons in de post of story. Aan het einde van het weekend verloten we een leuk festivalpakket onder de gedeelde berichten!