De heerlijke wijntjes van 2Wine koop je bij AH!

ah wijn in blik 2Wine

Drie toegankelijke, lekkere wijnen die perfect zijn on the go: de 2Wine wit, brut en rosé. Waar ze te koop zijn? Gewoon bij de Albert Heijn bij jou om de hoek! Of online. Bekijk hier jouw opties om zo’n vrolijk blikje te scoren.

Ben jij op zoek naar een toegankelijke, lekkere wijn die je makkelijk kan meenemen naar het park, strand of een feestje? De drie wijnen van 2Wine: wit, brut en rosé zijn jouw de oplossing! Benieuwd naar de wijnen? Dit zijn ze:

De blikjes

De droge witte wijn van 2Wine die je bij de AH kan vinden, zit boordevol aroma’s van citrus en passievrucht, zoals een Sauvignon Blanc betaamt. Alleen nu is hij verpakt in een handzaam, licht blikje. Eco-friendly en handig voor onderweg! 

  • Inhoud: 250 ml
  • Alcoholpercentage: 12,5 %

De sappige rosé ademt de zomer. Ook deze droge rosé vind je bij AH. Hij is heerlijk verfrissend en is net als de witte en brut wijn in een wip gekoeld en veel beter voor het milieu.

  • Inhoud: 250 ml
  • Alcoholpercentage: 12.0% 

De brut in blik bij Albert Heijn is een heerlijke frizzante. Hij bubbelt een beetje, maar precies genoeg om te sprankelen! 

  • Inhoud: 250 ml
  • Alcoholpercentage: 10,5%

Waar is de wijn in blik te koop?

Je vindt de 2Wine wijnen bij diverse Albert Heijn-filialen in Nederland en België. Uiteraard in de grote steden, maar ook in de kleinere plaatsen daarbuiten. Van Amsterdam tot Antwerpen en van Eindhoven tot Zwolle. De wijnen zijn niet bij alle AH’s beschikbaar, dus check van tevoren op onze website of er een 2Wine-verkooppunt bij jou in de buurt is.

2Wine online bestellen

Ben jij meer van het online shoppen? Gelukkig zijn de 2Wine wijnen ook te vinden in de webshop van AH. Hier vind je de witte wijn, hier de rosé en hier de brut. Lekker makkelijk: in je online winkelmandje en gaan!

Wat kosten de blikjes?

De 2Wine blikjes wijn kosten €2,49 per stuk. Uit een blikje haal je twee glazen wijn. Ontzettend vriendelijk voor je portemonnee dus! Ook fijn als je de wijn gewoon eventjes wil proeven. Je hoeft niet meteen een hele fles te kopen.