4 x tips voor een geweldige Bevrijdingsdag 2022

2wine bevrijdingsdag tips

Op 5 mei 2022 vieren we de vrijheid. Eindelijk weer als vanouds op bevrijdingsfestivals en -feesten door heel Nederland. Weet jij al wat je gaat doen op Bevrijdingsdag? 2Wine geeft je 4 tips om er een topfeest van te maken!

1. Bevrijdingsfestivals

Is er een betere manier om Bevrijdingsdag 2022 te vieren dan dansend op een festival? Dit jaar zijn er veertien steden die een bevrijdingsfestival organiseren: van Amsterdam tot Groningen en van Wageningen tot Rotterdam. De artiesten worden per helikopter naar de verschillende steden gebracht en de line-ups zijn weer fantastisch! Wil jij losgaan op het grootste bevrijdingsfestivals van Nederland? Dan moet je in Haarlem of Zwolle zijn.

2. Organiseer een picknick!

Doe jij het liever iets rustiger aan dit jaar of spendeer je Bevrijdingsdag het liefst met een klein clubje vrienden? Wat dacht je van een gezellige bevrijdingspicknick in het park? Veel mensen trekken deze dag de parken in, dus je hebt wel wat rumoer om je heen, maar tegelijkertijd de rust van de natuur. Hier geven we tips om de ultieme picknick samen te stellen. En vergeet natuurlijk je blikjes wijn van 2Wine niet. Handig voor onderweg, geen gezeul met zware wijnflessen en ze blijven lekker lang koud. 

Lees ook: Zo vul je de ultieme picknickmand.

3. Bevrijdende stranddag

Zijn de weersvoorspellingen goed? Dan kun je van Bevrijdingsdag natuurlijk ook een relaxte stranddag maken. De ultieme vrijheid is toch met een wijntje en een hapje in je hand de zonsondergang kijken op het strand? Pak achteraf een feestje mee in je favoriete strandtent en jouw dag kan niet meer stuk.

4. Organiseer een buurtbarbecue

Je hoeft natuurlijk niet de deur (of de buurt) uit voor een fijne Bevrijdingsdag. Wel zo gezellig om het samen met de buren te vieren. En mocht de temperatuur nou tot enigszins acceptabele hoogte stijgen, slinger dan de barbecue maar aan! Tip: ben je op zoek naar een wijn die matcht met ieder barbecuegerecht? Of je nu kiest voor vlees, vis of vega: de 2Wine rosé is een echte alleskunner.

Lees ook: Deze wijn maakt jouw barbecue compleet

Ben je nou aan het festivalhoppen tijdens Bevrijdingsdag en lust je wel een drankje on the go? De 2Wine blikjes wijn scoor je bij een Albert Heijn bij jou in de buurt. De meeste supermarkten zijn gewoon open op Bevrijdingsdag. Ideaal!

2Wine wenst je een fantastische Bevrijdingsdag. Geniet van je vrijheid en waardeer het, want het is namelijk een luxe die niet iedereen heeft.